MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 13:13

VIDEO | Fata unui milionar a dispărut în Noua Zeelandă. Tatăl ei abia și-a stăpânit lacrimile când a cerut ajutor

Distribuie

Grace Millane, o tânără britanică în vârstă de 22 de ani, a vrut să facă o primă excursie singură și a ales o destinație tocmai la capătul lumii. Și și-a bombardat familia cu poze din fiecare etapă a aventurii ei. Până sâmbătă, 1 decembrie, când i s-a pierdut urma în Noua Zeelandă.

Ea a fost văzută ultima oară la un hotel de patru stele din Auckland, în compania unui bărbat. De atunci nimeni n-a mai văzut-o, n-a mai primit niciun semn de la Grace, a anunțat dailymail.co.uk.

„Ne-a bombardat cu poze și cu mesaje”

David Millane (60 de ani), tatăl fetei, a făcut un apel prin intermediul presei către oricine poate să ofere o cât de mică informație desăre fiica lui.

Când a vorbit în fața camerelor, milionarul David Millane abia și-a stăpânit lacrimile. „Ultima dată am luat legătura cu ea sâmbătă, 1 decembrie. Suntem foarte îngrijorați. Ea a ajuns acolo pe 20 noiembrie și ne-a bombardat cu mesaje și cu fotografii.

Suntem foarte supărați și este foarte greu să explicăm prin ce trecem. Fac un apel către oricine a vorbit sau a intrat în contact cu Grace în ultimele două zile să ia legătura cu investigatorii”, a spus David Millane.


FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

 

 

Citește mai multe despre Grace Millane și Noua Zeelandă pe Libertatea.

Comentarii