MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Fetiță de 12 ani, violată de propriul tată în localitatea Ruscova din Maramureș

Distribuie

Caz înfiorător, descoperit în Săptămâna Patimilor, în localitatea Ruscova din Maramureș. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspectat că și-a violat fiica de 12 ani, în mod repetat.

Din spusele localnicilor din Ruscova, fetița care a fost abuzată sexual provine dintr-o familie chinuită de sărăcie.

„Cică are probleme mintale și se vrea să fie scăpat de pușcărie. El a mai fost închis pentru furt calificat, iar mama copiilor îi ia apărarea. La fel și părinții lui”, a spus un vecin al familiei, conform baiamare24.ro.

Bărbatul reţinut pentru viol a fost internat în Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea unei expertize medico-legale.

„Imediat după sesizarea faptei, polițiștii au dispus măsura internării suspectului, în vederea efectuării unei expertize medico-legale. În cursul zilei de azi, (24 aprilie 2019 n.r.) bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș, conform sursei citate.

Tatăl acuzat că și-a abuzat sexual fiica are patru copii, printre care se află şi două fetiţe. Cazul se află în cercetarea poliţiştilor.

În mai 2018, o fetiță de cinci ani din Baia Mare a fost violată și ucisă în zona unui combinat situat la marginea orașului.

Ucigașul Esterei, fetița violată și omorâtă în Baia Mare, este liber în continuare.


Citește și:

Clanul PSD Cosma, asfalt în Ploiești, tango la Miami. Iubita lui Vlad Cosma are firmă de asfaltări pe bani publici!


 

Comentarii