Mergi direct la conținut »
Fetiță de 12 ani, violată de propriul tată în localitatea Ruscova din Maramureș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fetiță de 12 ani, violată de propriul tată în localitatea Ruscova din Maramureș

Fetiță de 12 ani, violată de propriul tată în localitatea Ruscova din Maramureș

Caz înfiorător, descoperit în Săptămâna Patimilor, în localitatea Ruscova din Maramureș. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspectat că și-a violat fiica de 12 ani, în mod repetat.

De Răzvan Mihalașcu,

Din spusele localnicilor din Ruscova, fetița care a fost abuzată sexual provine dintr-o familie chinuită de sărăcie.

„Cică are probleme mintale și se vrea să fie scăpat de pușcărie. El a mai fost închis pentru furt calificat, iar mama copiilor îi ia apărarea. La fel și părinții lui”, a spus un vecin al familiei, conform baiamare24.ro.

Bărbatul reţinut pentru viol a fost internat în Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea unei expertize medico-legale.

„Imediat după sesizarea faptei, polițiștii au dispus măsura internării suspectului, în vederea efectuării unei expertize medico-legale. În cursul zilei de azi, (24 aprilie 2019 n.r.) bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș, conform sursei citate.

Tatăl acuzat că și-a abuzat sexual fiica are patru copii, printre care se află şi două fetiţe. Cazul se află în cercetarea poliţiştilor.

În mai 2018, o fetiță de cinci ani din Baia Mare a fost violată și ucisă în zona unui combinat situat la marginea orașului.

Ucigașul Esterei, fetița violată și omorâtă în Baia Mare, este liber în continuare.


Citește și:

Clanul PSD Cosma, asfalt în Ploiești, tango la Miami. Iubita lui Vlad Cosma are firmă de asfaltări pe bani publici!


 

 
 
Close
Close
Închide