Mergi direct la conținut »
Ucigașul Esterei, fetița violată și omorâtă în Baia Mare, este liber. Șapte luni au trecut de la tragedie
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ucigașul Esterei, fetița violată și omorâtă în Baia Mare, este liber. Șapte luni au trecut de la tragedie

Ucigașul Esterei, fetița violată și omorâtă în Baia Mare, este liber. Șapte luni au trecut de la tragedie

Criminalul fetiței din Baia Mare, care a fost abuzată sexual și ucisă, este în continuare în libertate, la mai bine de șapte luni de la crima care a șocat o țară întreagă. Familia Esterei vor dreptate pentru copila de cinci ani care a fost omorâtă cu sânge rece între ruinele unui fost combinat, la sfârșitul lunii aprilie.

La acea vreme, procurorii spuneau că au cerc de suspecți, iar sute de posibili suspecți au fost audiați. De asemenea, criminaliștii au prelevat probe ADN de la sute de oameni, însă rezultatele au fost mereu negative.

Probele prelevate de la locul crimei au stabilit că ar fi vorba despre un adolescent, notează observator.tv.

Autoritățile chiar au oferit o recompensă de mii de euro pentru orice indiciu care ar putea duce la prinderea ucigașului Esterei.

Criminalul este în continuare liber, la mai bine de șapte luni de la comiterea oribilei fapte.

În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, trupul fetiței de cinci ani a fost găsit în fostul combinat din Baia Mare.

Estera a dispărut de acasă pe 30 aprilie, însă familia ei a semnalat dispariția fetiței la Poliție abia după opt ore.

Copila a fost găsită moartă în zona fostului combinat din Baia Mare. Potrivit anchetatorilor, micuța Estera a fost ucisă și, cel mai probabil, violată.

Examinarea medico-legală a rănilor suferite de copila violată și mai apoi ucisă cu brutalitate i-a ajutat pe investigatorii maramureșeni să facă un fel de „portret robot” al ucigașului care este încă în libertate, să contureze profilul atacatorului.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Leziunile vaginale, care nu au fost profunde, semnele care au rămas pe trupul micuței în urma compresiei acestuia între sol și corpul criminalului, dar și anumite leziuni provocate de mâinile agresorului care a țintuit-o în timpul actului sexual îi fac pe anchetatori să creadă că principalul suspect este un tânăr cu caracteristici fizice nedezvoltate.

Din păcate, acum, ancheta în dosarul morţii Esterei bate pasul pe loc, la mai bine de şapte luni de la crima care a îngrozit România.


Citește și Şeful Radioului public apără salariile de lux pe modelul TVR: «Nu ne lasă GDPR să le spunem!» Puterea a făcut scut în jurul lui Georgică Severin


 

Close
Închide
  Close