Mergi direct la conținut »
Frans Timmermans i-a oferit un mărțișor premierului Viorica Dăncilă (FOTO / VIDEO)
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Frans Timmermans i-a oferit un mărțișor premierului Viorica Dăncilă (FOTO / VIDEO)

Frans Timmermans i-a oferit un mărțișor premierului Viorica Dăncilă (FOTO / VIDEO)

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans i-a oferit un mărțișor premierului Viorica Dăncilă, în cadrul vizitei oficiale pe care o desfășoară la București. Pe contul de Twitter a Reprezentanței Comisiei Europene în România se arată că ”oficialul european a marcat începutul primăverii în România, primind și oferind mărțișoare”. 

De Valentina Postelnicu,

Imaginea cu momentul în care oficialul european îi oferă mărțișor prim-ministrului Dăncilă a apărut pe pagina de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România dar și pe pagina de Twitter a lui Frans Timmermans.

În explicația foto, Comisia precizează că Frans Timmermans a marcat începutul primăverii în România, primind și oferind mărțișoare.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans se află, joi în vizită oficială, în România. Oficialul european va avea întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis, cu preşedinţii Parlamentului şi cu premierul Viorica Dăncilă, dar și cu membrii comisiei speciale pentru legile justiției, din Parlament. Acesta se va vedea, la finalul vizitei, și cu reprezentanții sistemului judiciar din România.

După întâlnirea cu Timmermans, Tăriceanu a declarat că ministerul Justiției a finalizat proiectul de lege de modificare a Codului Penal, pentru punerea în acord cu deciziile CCR.

Citește și: Felicitări de 1 Martie. Ce mărțișor să le trimiți familiei, prietenilor și apropiaților

Close
Închide
  Close