Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Urmările furtunii din Bistrița-Năsăud, în această dimineață. Mai mulți copaci au căzut peste transformatoare de energie electrică și case

Furtuna din această dimineaţă a creat pagube materiale în Bistriţa-Năsăud. Mai multe localități din județ s-au aflat sub cod portocaliu de vijelii, potrivit unei avertizări emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

De Dragoș Tănase,

În municipiul Bistriţa, mai mulţi copaci au fost rupţi. Un copac a căzut pe strada Grigore Bălan, iar pe strada Avram Iancu un copac a căzut peste o casă. Un alt copac a căzut şi pe strada Tudor Vladimirescu, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bistriţa-Năsăud, citat de observatorbn.ro.

La fața locului intervin echipajele din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa.

De asemenea, a fost afectat un post de transformare în oraşul Năsăud. Pentru remedierea defecţiunii, intervin echipaje ale furnizorului de energie electrică.

Totodată, a căzut grindină de mărimea unui ou de porumbel în orașul Bistrița, potrivit timponline.ro.

Aceste fenomene meteo s-au înregistrat după perioada extem de caldă din ultimele zile.

Mai multe localități din Bistrița-Năsăud s-au aflat, în această dimineață, sub cod portocaliu de averse și vijelii.

Tot astazi, ANM a emis cod portocaliu de furtună în Capitală și 17 județe, până mâine dimineață. În alte zone este cod galben de vijelii, inclusiv în Bistrița-Năsăud.

FOTO: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud & observatorbn.ro


Citește și:
FOTOREPORTAJ | Capitala pe caniculă: bucureștenii şi turiştii sunt goniţi de lângă fântânile arteziene renovate cu 7 milioane de euro


Close
Închide
  Close