MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2018 23:01 , de Sorina Ionaşc

Gabriela Firea, susținere întârziată, după condamnarea lui Dragnea. ”Partidul trece prin momente dificile”

Distribuie

Gabriela Firea, susținere întârziată, după condamnarea lui Dragnea. Președintele PSD București susține că ”partidul trece prin momente dificile”, ca atare trebuie luate cele mai bune decizii. Comunicatul de presă transmis de Gabriela Firea a venit după câteva ore de când celelalte organizații PSD au reacționat. Totodată, primarul Capitalei spune că simte ”miros de sânge politic” și că alte forțe externe vor să lovească în partid.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Ce cred oamenii din Gratia despre trimiterea lui Dragnea în spatele gratiilor: 'Să facem miting ca să fie achitat!'/VIDEO

'Așa cum am făcut și în alte momente grele, eu și colegii mei vom lua cele mai bune decizii. Am fost şi rămân un om de echipă. Acum se simte miros de sânge politic'. Unii, din afara echipei noastre, şi care în mod evident ne sunt adversari, îşi vor intensifica atacurile şi ne vor lovi. Vor încerca să profite politic. ', a transmis Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a citat apoi din Martin Luther King Jr, în contextul 'caracterului unui om, care se vede în momente de controverse'.

'Am dispreţ pentru cei care se gândesc doar la carieră şi imaginea lor, părăsind la greu familia din care fac parte. Au fost momente în care PSD şi-a devorat liderii, prin jocuri de culise şi nopţi ale cuţitelor lungi. Momente pe care, ulterior, partidul le-a decontat. E lucru dovedit, românii nu empatizează cu trădătorii, sforarii şi intriganţii. Suntem în an Centenar. Împreună trebuie să ne gândim mai mult la ceea ce ne uneşte, decât la ceea ce ne dezbină', a mai scris primarul Capitalei.

Vi se pare corectă condamnarea lui Liviu Dragnea?
  1. Da, a primit pedeapsa potrivită (100%, 6 Voturi)
  2. Nu, merita o pedeapsă mai blândă (0%, 0 Voturi)
  3. Nu, merita să fie achitat (0%, 0 Voturi)
Loading ... Loading ...

Gabriela Firea a amintit și ea de faptul că sentința lui Liviu Dragnea este în primă instanță, ca atare încă beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Social-democrații se reunesc vineri într-o ședință a Comitetului Executiv Național. Surse din PSD au precizat pentru Libertatea că urmează a fi adoptată o rezoluție de susținere a președintelui de partid.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia nu este definitivă. În aceste condiții, condamnarea cu suspendare din dosarul Referendumul se anulează, iar în cazul în care sentința din dosarul angajărilor fictive va fi definitive, Liviu Dragnea ar urma să execute pedepsele în închisoare.

 

Citește mai multe despre Liviu Dragnea și PSD pe Libertatea.

Comentarii