Mergi direct la conținut »
Ședință de urgență la PSD. Social-democrații, susținere ”până la capăt” pentru Liviu Dragnea. ”Statul Paralel l-a condamnat”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ședință de urgență la PSD. Social-democrații, susținere ”până la capăt” pentru Liviu Dragnea. ”Statul Paralel l-a condamnat”

Ședință de urgență la PSD. Social-democrații, susținere ”până la capăt” pentru Liviu Dragnea. ”Statul Paralel l-a condamnat”

Ședință de urgență la PSD. Social-democrații se reunesc mâine, în Comitetul Executiv Național, să discute condamnarea primită de Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive. Surse din PSD au precizat pentru Libertatea că liderii partidului urmează să adopte o rezoluție de susținere a președintelui PSD.

De Sorina Ionaşc,

Social-democrații au fost convocați deja într-o ședință de urgență, după condamnarea în primă instanță primită de Liviu Dragnea. De la ora 16:00, liderii PSD, de la centru și din țară, se strâng în Comitetul Executiv Național, la București.

”Este o decizie politică, Statul Paralel l-a condamnat. Rămânem uniți, îl susținem pe Liviu Dragnea în continuare și, așa cum a spus și președintele, mergem până la capăt!”, a declarat vicepreședintele PSD, Paul Stănescu, pentru Libertatea.

Mai jult, surse din partid au declarat pentru Libertatea că social-democrații ar urma să discute și ă adopte o rezoluție de susținere a președintelui PSD Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 lunipentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia nu este definitivă. În aceste condiții, condamnarea cu suspendare din dosarul Referendumul se anulează, iar în cazul în care sentința din dosarul angajărilor fictive va fi definitive, Liviu Dragnea ar urma să execute pedepsele în închisoare.

Close
Închide
  Close