Mergi direct la conținut »
Google va lansa un smarphone ieftin din gama Pixel
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > Google va lansa un smarphone ieftin din gama Pixel

Google va lansa un smarphone ieftin din gama Pixel

Gigantul american Google va lansa un nou model de smartphone la conferința Google I/O destinată programatorilor. Modelul se numește Pixel 3A, va veni cu două versiuni de ecran, va fi de două ori mai ieftin decât iPhone și va fi prezentat oficial în data de 7 mai.

De Daniel Ionașcu,

Informații despre specificațiile acestuia au ajuns deja pe internet, fiind prezentat atât pe YouTube, cât și în rafturile retailerului american de electronice Best Buy.

Potrivit The Verge, varianta Pixel 3A XL va avea un ecran de 6 inchi, 64 GB pentru stocare și va porni de la 479 de dolari.

Modelul simplu, Pixel 3A va avea ecran de 5,6 inchi, iar prețul său va fi de 399 de dolari. Acesta va avea rezoluție Full HD, memoria RAM va fi de 4 GB, iar pentru stocare va veni și cu o variantă de 128 GB. De asemenea, ar exista mufă audio jack de 3,5 mm.

Spre comparație, iPhone XS pornește de la 1.000 de dolari, iar iPhone XR – varianta ieftină de la Apple, pornește de la 750 de dolari, astfel că modelul Google ar veni mult mai ieftin.

Google pariază tot mai mult pe electronice, după ce a cumpărat anul trecut o parte din divizia de smartphone-uri a producătorului taiwanez HTC cu 1,1 miliarde de dolari.

Pe lângă telefoane, Google mai produce și boxe inteligente, routere și dispozitivul media Chromecast.

Close
Închide
  Close