Mergi direct la conținut »
Guvernul a oferit un prânz de lucru în Sala Tronului. Anul trecut, acolo era depus trupul Regelui Mihai
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Guvernul a oferit un prânz de lucru în Sala Tronului. Anul trecut, acolo era depus trupul Regelui Mihai

Guvernul a oferit un prânz de lucru în Sala Tronului. Anul trecut, acolo era depus trupul Regelui Mihai

Guvernul condus de Viorica Dăncilă a oferit un prânz de lucru delegaţiei conduse de preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, în Sala Tronului de la Palatul Regal, joi, 22 noiembrie.

În acel loc, în urmă cu doar un un an acolo a fost punctul central al funeraliilor de stat ale regelui Mihai, pe la al cărui catafalc au trecut regi şi regine din toată Europa.

Regele Simeon al II-lea al bulgarilor a fost primul oaspete regal din străinătate, care a fost prezent la catafalcul Regelui Mihai.

De altfel, sute de oameni au fost la Palatul Regal, în prima seară de pelerinaj la catafalcul Regelui Mihai.

Guvernul nu a oferit, până în acest moment, o explicație oficială în legătură cu alegerea acestui loc pentru oferirea unui prânz de lucru, mai ales că Palatul Regal are o încăpere destinată acestor genuri de evenimente.

Se numeşte Sufrageria Regală, aflată exact sub Sala Tronului, unde Executivul a instalat – cu o zi înainte – un bufet suedez, o prezentare de produse tradiţionale. Mai mult, chiar și în sediul Guvernului sau la Parlament există săli de protocol, precizează Digi 24.

Antonio Tajani se află în România în cadrul unei vizite de pregătire a preluării de către ţara noastră a preşedinţiei Consiliul Uniunii Europene.

Cu o zi înainte, preşedintele Parlamentului European a fost primit de premierul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria: „A venit momentul să accelerăm aderarea României la Schengen”!

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Tot miercuri, preşedintele Klaus Iohannis l-a primit pe Antonio Tajani la Palatul Cotroceni. Preşedintele PE: „Dumneavoastră aveţi un rol foarte important pentru noi”.


Citește și… 13.000 de euro pe lună costă Ionuț Cristache și invitații Pieleanu&co! Libertatea a intrat în posesia documentului privind plățile făcute de TVR anul acesta pentru emisiunea „România 9”

Ionuț Cristache amenință că dă în judecată Libertatea folosind argumentul GDPR, exact cel utilizat de Guvern când ascunde informații publice


 

Close
Închide
  Close