Mergi direct la conținut »
Meniu tradiţional oltenesc la nunta Liei Olguţa Vasilescu şi a lui Claudiu Manda
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Meniu tradiţional oltenesc la nunta Liei Olguţa Vasilescu şi a lui Claudiu Manda

Meniu tradiţional oltenesc la nunta Liei Olguţa Vasilescu şi a lui Claudiu Manda

De Anca Ochianu,

Sărmăluţe de porc învelite în bacon, pulpă raţă confiată, doradă şi tartar de vită sunt doar o parte din preparatele pe care le vor servi invitaţii Liei Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, la localul Riviera Ballroom Işalniţa, acolo unde are loc petrecerea de nuntă a fostului ministru al Muncii cu preşedintele comisiei SRI din cadrul Senatului.

Mirii au dezvăluit că au foarte mari emoţii pentru petrecerea din această seară de care s-a ocupat naşul, Ovidiu Flori, la nuntă fiind aşteptat liderul PSD Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă. 

„Sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a precizat mirele Claudiu Manda.

Mireasa poartă la petrecere o rochie albă, cu aplicaţii argintii, creaţie a designerului Roxana Butnaru, aceasta din urmă fiind cea care i-a creat şi ţinuta de la cununia civilă ce a avut loc pe 24 februarie, de Dragobete. Pe lângă surprizele artistice pregătite de naşii celor doi, Larisa şi Ovidiu Flori, invitaţii vor avea ocazia să urmărească şi dansul mirilor.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

„Dansul mirilor o să fie la un moment dat, nu o să fie ceva spectaculos, nu am avut timp să îl pregătim, important este că apuc să o prind în braţe”, a mai spus Claudiu Manda.

Întrebaţi de jurnalişti dacă se gândesc la copii, mirele a spus că „sigur da”, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda având fiecare câte un copil din căsătoriile anterioare. „Nu o să avem lună de miere, cred că o să avem campanie electorală în luna de miere”, a precizat mireasa, care a mai spus că e obişnuită ca actualul soţ să fie plecat de acasă încă din perioada în care ea ocupa funcţia de primar al municipiului Craiova şi mirele era deputat de Dolj.

Invitaţii au început să sosească la localul de lângă comuna doljeană Işalniţa în jurul orei 19, la petrecere anunţându-şi prezenţa Liviu Dragnea, liderul PSD, şi premierul Viorica Dăncilă.

Close
Închide
  Close