De Dragoș Tănase,

Incendiul, cauzat cel mai probabil de utilizarea focului în spaţii deschise, a fost semnalat în jurul orei 15.00, iar pentru stingerea lui intervin 10 subofiţeri ai ISU Delta, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

„Mai sunt focare în zona mlăştinoasă. Locuinţele din apropiere sunt în siguranţă”, a menţionat reprezentantul ISU Delta, citat de Agerpres.

În ultima perioadă, lucrătorii ISU Delta s-au confruntat cu zeci de incendii de suprafeţe de vegetaţie. Unul dintre ele, înregistrat săptămâna trecută la Dunavăţu de Jos, a afectat aproape 1.500 de hectare, iar un altul semnalat zilele trecute la Pătlăgeanca a cuprins şi şase gospodării.

Recent, sute de hectare de stuf au luat foc, în Sulina. Primarul susține că localnicii i-au dat foc intenționat: „Noi nu putem controla ce fac ei”

Tot astăzi, un Incendiu puternic a izbucnit și la un depozit de cauciucuri din Galaţi, cu degajare mare de fum, care a pornit tot de la un incendiu de vegetație (VIDEO)

FOTO – ISU Tulcea/Arhivă


Citește și… Horoscopul primăverii 2019. Ce ți-au pregătit astrele în următoarele 3 luni. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea