Mergi direct la conținut »
A încercat să treacă granița la Siret cu o mașină cu documente false
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A încercat să treacă granița la Siret cu o mașină cu documente false

A încercat să treacă granița la Siret cu o mașină cu documente false

Un bărbat de 35 de ani a încercat să treacă granița la Siret cu o mașină cu documente false. Polițiștii de frontieră au confiscat autoturismul în valoare de 40.000 de euro.

Un cetățean ucrainean s-a prezentat pentru efecutarea formalităților la punctul de frontieră Siret. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, conducea un autoturism marca Lexus, înmatriculat în Ucraina.

Potrivit suceavanews.ro, bărbatul a prezentat la control, pe lângă documentele personale de călătorie, certificatul de înmatriculare al autoturismului care s-a dovedit a fi fals.

Mai mult, polițiștii de frontieră au descoperit că sub scaunul din dreapta față o plăcuță aplicată artizanal pentru a acoperi seria de șasiu originală a mașinii.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că autoturismul figura ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de către autorităţile din Italia.

În cauză, s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, uz de fals și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

De asemenea, autovehiculul marca Lexus, an fabricație 2014, în valoare de 40.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.


Citește și Cum a devenit Bucureşti cel mai aglomerat oraş din Europa. Şoferii pierd, în fiecare an, 9 zile din viaţă stând blocaţi în traficul din capitala României


 

Close
Închide
  Close