MENIU CAUTĂ

Gigi Becali crede că Iohannis nu va mai candida pentru nou mandat de președinte. “Nu-l mai lasă americanii”

Distribuie

Patronul Stelei, Gigi Becali, care a fost și parlamentar, a susţinut - la un post TV - că are informaţii potrivit cărora  cărora Klaus Iohannis nu va mai candida pentru nou mandate de președinte. Acesta spune că că Iohannis ar avea interdicţie din partea americanilor şi că sunt alţi trei oameni importanţi care vor candida pentru Palatul Cotroceni, în 2019.

„Cu cine să ne conducem noi? Cu avocaţii care ne toarnă? Să conducem cu copiii baronilor locali? E una care pune miniştri, o piţipoancă. Pun americanii conducător care să conducă România că altfel e vai de capul nostru. Noi punem coardele noastre de 23-24 de ani în Senat şi în Camera Deputaţilor. Lasă să pună americanii şi în Parlament şi la preşedinte că noi nu suntem în stare. Klaus Iohannis nu mai candidează. Nu-l mai lasă americanii. Vor fi trei candidaţi importanţi care se vor bate, dar americanii rezolvă totul”, a dezvăluit Gigi Becali, la România TV.

Cu toate acestea, Klaus Iohannis este candidatul PNL la președinție pentru alegerile din 2019.

Propunerea de desemnare a lui Klaus Iohannis drept candidat la funcţia de preşedinte din partea PNL a fost votată favorabil de 793 de liberali, iar 24 de voturi au fost nule.

Consiliul Naţional al PNL a validat și propunerea ca Ludovic Orban să fie propus de partid pentru funcţia de prim-ministru. Pentru propunerea de prim-ministru al PNL a candidat şi Viorel Cataramă. Orban a obținut 685 de voturi ”pentru”, iar Cataramă a înregistrat 113 de voturi ”pentru”. De asemenea, au fost înregistrate 23 de voturi nule.CITEȘTE ȘI… Atunci și acum: Elena Udrea, de la consiliera lui Băsescu, la cel mai vizibil ministru al Turismului și solicitant de azil politic, în lupta cu Justiția 

Citește mai multe despre Klaus Iohannis, Palatul Cotroceni și rtv pe Libertatea.

Comentarii