Mergi direct la conținut »
Libertatea lansează HARTA INTERACTIVĂ #salvatipipera
Ştiri Libertatea > Ştiri > Libertatea lansează HARTA INTERACTIVĂ #salvatipipera

Libertatea lansează HARTA INTERACTIVĂ #salvatipipera

Cotidianul Libertatea a lansat astăzi harta interactivă a campaniei #salvatipipera. Cu ajutorul acestui instrument, cartierul de afaceri Pipera Sud poate fi explorat virtual.

Următoarele materialele aferente campaniei vor fi integrate aici iar cititorii vor avea posibilitatea să navigheze chiar în locul care a generat știrea, reportajul, interviul sau investigația jurnalistică.

Cu acest nou instrument, campania #salvatipipera devine o platformă complexă, ce își dorește să pornească discuții și să găsească soluții pentru o viață mai bună în Capitala României.

Pipera Sud este primul agregator de business din România, unde au sediul companii ce cumulează cifre de afaceri cât 2% din Produsul Intern Brut. Prin contrast față de performanța sa economică, standardele de viață în cartierul de afaceri sunt improprii. Infrastructura pietonală este deficitară, cea rutieră este depășită, iar transportul public, fie că vorbim de cel subteran, fie de cel de suprafață, nu este optimizat. Lipsesc elementele de peisagistică și se poate observa cu ușurință că opiniile arhitecților urbaniști nu se reflectă în evoluția citadină a celor 170 de hectare din ultimii 29 de ani.

Actori importanți ai societății civile s-au alăturat deja demersului pornit de Libertatea și de Ringier România și cer implementarea cât mai rapidă de soluții care să împiedice sufocarea celui mai aglomerat cartier. Printre aceștia se numără Asociația „ProInfrastructura”, Asociația „Metrou Ușor”, Asociația „Construim România”, Asociația Peisagiștilor din România, Asociația pentru Tranziție Urbană și compania Waze România.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

ACCESEAZĂ AICI HARTA INTERACTIVĂ


Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că ar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail [email protected]

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

Implică-te! Semnează petiția #salvatipipera.


Close
Închide
  Close