UPDATE 21.40: Seara s-a încheiat cu un recital Vama, în timpul căruia Tudor Chirilă, solistul trupei, a vorbit publicului despre importanța votului.

VIDEO | Manifestația „Toţi pentru Europa”, în Piața Victoriei. Mihai Șora: „Să nu lăsăm pe alții să voteze pentru noi”. Victor Rebengiuc: „Puterea de a schimba țara asta stă în mâinile și în sufletele voastre”

„Puterea este cel mai mare drog. Când oamenii ajung la putere foarte puțini reușesc să nu ajungă dependenți de ea, iar noi trăim asta în fiecare zi. Ni se spune că votul nu schimbă nimic. Am văzut ce schimbă să nu votezi”, a spus cântărețul.

 

Evenimentul "Toţi pentru Europa", în Piaţa Victoriei. Manifestația, organizată pentru a încuraja participarea la votIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Pe scenă au urcat personalităţi din diferite domenii, pentru a transmite un mesaj de mobilizare la vot: Printre ei, filosoful Mihai Şora, care va fi observator independent la alegerile europarlamentare, actorii Marius Manole şi Mihai Călin, jurnalistul Moise Guran, Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu de la Asociaţia „Dăruieşte Viaţă”, dar și artistul Tudor Chirilă, care victima unui fake news.

UPDATE – ora 20.20: În jurul orei 19.50, sute de oameni au realizat o coregrafie specială, o inimă albă pe un fond albastru, în cadrul evenimentului „Toți pentru Europa”, pentru a transmite mesajul „România iubeşte Europa”.:

Problemele unui antreprenor întors acasă: „Cei de la ISU m-au întrebat: «Dar plan de evacuare cădere meteoriți aveţi?» Glumeau sau nu?”
Recomandări
Problemele unui antreprenor întors acasă: „Cei de la ISU m-au întrebat: «Dar plan de evacuare cădere meteoriți aveţi?» Glumeau sau nu?”

UPDATE – ora 19.40: Filosoful Mihai Șora (102 ani) a susținut un discurs, în această seară, pe scena evenimentului „Toţi pentru Europa” din Piața Victoriei, manifestație organizată pentru a încuraja participarea la vot.

Mihai Șora, discurs în Piața Victoria la evenimentul

Mihai Șora, discurs în Piața Victoria la evenimentul „Toți pentru Europa” (FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)