Mergi direct la conținut »
Tudor Chirilă, victima unui fake news: "Mârșăvia PSD nu mai pare să cunoască limite"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tudor Chirilă, victima unui fake news: "Mârșăvia PSD nu mai pare să cunoască limite"

Tudor Chirilă, victima unui fake news: „Mârșăvia PSD nu mai pare să cunoască limite”

Tudor Chirilă a denunțat, sâmbătă, printr-o postare pe pagina lui de Facebook, că este victima unui fake news. Artistul a publicat mai multe imagini cu modul în care este folosită o declarație a sa din trecut pe rețelele de socializare cu scopul de induce în eroare cetăţenii cu privire la referendumul pentru Justiţie. 

De Andreea Radu,

Redăm integral mesajul postat de Tudor Chirilă pe pagina lui de Facebook:

Circula pe net un citat (dintr un text al meu) in care afirm ca nu merg la referendum. Doar ca este un citat de anul trecut si este vorba despre referendumul pentru familie. Marsavia PSD nu mai pare sa cunoasca limite. Ca sa fie lucrurile clare: pe 26 mai merg la vot atat pentru europarlamentare, cat si pentru referendum. Pentru ca nu vreau sa fiu condus de infractori.
Alta intrebare?

Alături de mesaj, Tudor Chirilă a postat pe rețeaua de socializare și câteva imagini cu mesaje menite să inducă internauții în eroare.

Tudor Chirilă face foarte clar faptul că va vota atât la alegerile europarlamentare, cât şi la referendumul pentru Justiţie, ambele având loc pe 26 mai.

Foto: Facebook  și HEPTA


„Adriana Nedelea LA FIX” | Medicii din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică. Managerul: „Ar trebui ca să mai și mulțumim!”


 

Close
Închide
  Close