Mergi direct la conținut »
Meghan Markle spune că tatăl ei nu va participa la nunta cu Prințul Harry
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Meghan Markle spune că tatăl ei nu va participa la nunta cu Prințul Harry

Meghan Markle spune că tatăl ei nu va participa la nunta cu Prințul Harry

Actrița Meghan Markle a spus că tatăl ei nu va participa la nunta cu Prințul Harry, sâmbătă, potrivit unui comunicat de presă, citat de presa britanică.

Actrița a spus în comunicat că i-a ”păsat” întotdeauna cu tatăl ei și speră ca bărbatul să primească spațiul necesar pentru a se concentra pe sănătatea sa, scrie BBC.

În ultima perioadă au existat mai multe dubii cu privire la participarea lui Thomas Markle la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, având în vedere că a suferit un atac de cord și a avut nevoie de o operație.

Totodată, el trebuia să o conducă pe fiica lui la altar, însă locul lui a fost luat de mama lui Meghan Markle, Doria Ragland.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la 19 mai la capela St. George a Castelului Windsor. Cei doi vor locui într-o vilă pe domeniul Palatului Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia sa şi cei trei copii ai lor.

După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor. „Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă celor 600 de invitați, la congregația de la Sala St George. Printre aceștia se află și o tânără care a primit invitația după ce a adunat fonduri pentru copiii orfani din România.

În aceeași seară, prințul Charles va oferi o recepție privată pentru cuplu, prietenii apropiați și familie


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV / Bărbatul ucis la Sebeș a fost înjunghiat, o dată, direct în inimă. Criminalul, Valer Stancu, a fugit de frică să nu fie linșat de martorii tragediei


FOTO: EPA

  ”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

Close
Închide
  Close