Mergi direct la conținut »
Martor: Procurorul Ramona Bulcu a stat „câteva minute bune” pe pervaz, înainte de a se sinucide. „Și-a făcut cruce și s-a aruncat”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Martor: Procurorul Ramona Bulcu a stat „câteva minute bune” pe pervaz, înainte de a se sinucide. „Și-a făcut cruce și s-a aruncat”

Martor: Procurorul Ramona Bulcu a stat „câteva minute bune” pe pervaz, înainte de a se sinucide. „Și-a făcut cruce și s-a aruncat”

Jurnalistul Ovidiu Vanghele redă pe Facebook relatarea cutremurătoare a unui martor care a asistat la sinuciderea fostului purtător de cuvânt al Parchetului General, Ramona Bulcu. 

Dna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la et 5 și s-a așezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat așa «câteva minute bune».

Niște muncitori aflați în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 și a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întamplă. La un moment dat, a părut că vrea să se răzgândească și să intre.

Nu a făcut-o. Și-a făcut cruce și s-a aruncat.

În cădere s-a lovit de cornișa de deasupra mezaninului, după care s-a izbit de trotuar. A murit câteva secunde mai târziu”, a scris pe Facebook jurnalistul.

Ramona Bulcu a murit vineri, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Apropiații spun că Ramona Bulcu era bolnavă și slăbise foarte mult în ultima perioadă.


Citește și:

BREAKING NEWS: Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților

Close
Închide
  Close