Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Mitingul PSD, marketing agresiv. Flyere în cutiile poştale şi clipuri distribuite pe Facebook
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

VIDEO/ Mitingul PSD, marketing agresiv. Flyere în cutiile poştale şi clipuri distribuite pe Facebook

Mitingul PSD, marketing agresiv. Social-democraţii au pus la punct un sistem de promovare a mitingului de sâmbătă, 9 iunie. Astfel, mai multe videoclipuri prin care oamenii sunt îndemnaţi să iasă la protest, reclamând abuzurile din justiţie, au fost distribuite pe reţelele de socializare. Şi nu doar atât. În cutiile poştale au ajuns mai multe tipuri de flyere cu acelaşi mesaj: "STOP Statului Paralel". Libertatea a încercat să obţină o poziţie oficială de la PSD, însă cei care se ocupă cu organizarea mitingului nu au răspuns.

De Sorina Ionaşc,

Aş vrea să-ţi spun câteva cuvinte, despre lucruri grave la care nu te-ai gândit înainte.  În secret. fără ca tu să ştii ceva, se ocupă unii de tine şi de ţara ta. Ascultă telefoane, arestează fără dovezi, îţi intră pe net, îţi umblă-n viaţă fără să-i vezi. Să spunem stop celor ce ne-ascultă. Să spunem stop oamenilor din umbră. Să spunem abuzurilor judiciare, să-i oprim din fabricat dosare” – acestea sunt versurile unei melodii distruibuite pe Facebook, având ca mesaj central protestul împotriva abuzurilor.

Versurile melodiei vorbesc despre procurorii care controlează tot, despre „băieţii cu ochi albaştri” şi despre cum Statul Paralel fură voturile şi democraţia.

Un alt clip distribuit tot pe reţelele de socializare îi prezintă pe mai mulţi oameni care se plâng de faptul că li s-au ascultat telefoanele, că li s-au tăiat pensiile şi că sunt foarte multe abuzuri în România.

Un alt videoclip a fost distribuit pe Facebook, inclusiv de organizaţii judeţene ale partidului.

Pentru mitingul PSD au fost distribuite în cutiile poştale şi mai multe tipuri de flyere, cu aceleaşi mesaje.

„Vino să spui STOP Statului Paralel care vrea să controleze România cu dosare penale fabricate, cu probe măsluite şi martori falşi sau inventaţi. Vino să spui STOP celor care vor să controleze Justitia, prin presiuni, ameninţări şi şantaj asupra judecătorilor care nu iau decizii pe placul Statului Paralel”.

Miting PSD

În Teleorman, la sediul PSD, flyerele de promovare a mitingului PSD au şi logo-ul de campanie al social-democraţilor.

EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
Recomandări
EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
 

Miting PSD

Miting PSD

Libertatea a cerut o poziţie oficială de la conducerea PSD privind materialele promoţionale distribuite, dacă sunt asumate de partid sau nu, însă nu am primit un răspuns. Precizăm că PSD nu are un purtător de cuvânt.

Mitingul PSD va avea loc sâmbătă, 9 iunie, în Piaţa Victoriei, de la ora 20:00. Social-democraţii au fost mobilizaţi în toată ţara, urmând să vine zeci de autocare şi microbuze din toate judeţele. Peste 300.000 de oameni ar urma să participe la manifestaţia „împotriva abuzurilor”, după cum au spus liderii partidului.

Close
Închide
  Close