De Andreea Radu,

„Gheorghe Dincă a fost într-adevăr, pe Risipițeanu nu l-am văzut. Astăzi i s-a adus la cunoștință lui Gheorghe Dincă că s-a extins cercetarea penală in rem și pentru profanare de cadavre, în legătură cu incinerarea cadavrelor celor două victime”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi.

Avocatul a precizat că, în momentul acesta, procurorii au certitudinea că a avut loc incinerarea de cadavre.

Întrebat dacă extinderea urmăririi penale și pentru profanare de cadavre are legătură și cu raportul FBI care a analizat oasele găsite în liziera pădurii din Caracal, locul indicat de Dincă, avocatul a spus că ar putea exista și o astfel de legătură, dar că nu are informații de la anchetatori, în ce bază s-a extins urmărirea penală.

„În condițiile în care Risipițeanu a recunoscut fapta, confruntarea nu mai este necesară”, a adăugat Claudiu Lascoschi , în legătură cu o posibilă confruntare între Dincă și Ștefan Risipițeanu, bărbatul acuzat că este complice la violul Luizei Melencu.

Referitor la relația avocat-client pe care o are cu Dincă, Lascoschi a afirmat că a avut o comunicare relativ bună cu principalul suspect al crimelor din Caracal.

Avocatul lui Dincă a confirmat încă o dată pentru Libertatea că bărbatul suspectat că a ucis două tinere s-a declarat a fi de acord să dea declarații celor care plătesc pentru asta.

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum
Recomandări

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum

Lascoschi a mai precizat că Dincă vrea să știe întrebările dinainte și poate refuza anumite întrebări atunci când este intervievat.

Avocatul familiei Melencu, Carmen Obîrşanu, a declarat, în cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX, că nu există probe că fetele sunt moarte.

„Nu ni s-au arătat probe care să arate că fetele sunt moarte. Pe ce se bazează procurorii ca să facă astfel de acuzații?”, a spus Obîrşanu.

Cu privire la schimbarea de declarații a lui Risipițeanu, avocatul familiei Melencu a declarat: „Eu nu am încredere în ce spune. Dincă este pentru el (Risipițeanu) un fel de tătuc”.

În legătură cu confruntarea dintre Dincă și Risipițeanu care nu a mai avut loc, avocatul familiei Melencu a declarat: „Nu am nicio informație oficială. Ieri știam despre această confruntare dintre cei doi, Dincă și Risipițeanu, aseară ni s-a spus că nu va avea loc această confruntare, azi dimineață ni se spune că nu va avea confruntarea, și azi la ora 11 ni se spune că Risipițeanu a recunoscut și că nu se mai impune confruntarea”.

Vedeți mai jos declarațiile făcute de avocatul familiei Melencu în cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX: Adevărul din spatele imaginii cu fata cărată cu scaunul cu rotile pe treptele judecătoriei: ”Îmi pare rău că am adus-o. Nu a avut niciun efect”. ”Monstrul din Caracal” cere bani ca să vorbească!

Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv. Bărbatul din Caracal, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dincă cere mii de euro televiziunilor pentru a acorda un interviu. Poartă negocieri prin avocat

Ce a făcut Ștefan Risipițeanu la DIICOT. Avocatul familiei Melencu anunță că nu a avut loc confruntarea cu Dincă

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor