MENIU CAUTĂ

Noi imagini cu pedofilul din Drumul Taberei! Poliția face apel la cetățeni, pentru prinderea sa

Distribuie

Noi imagini cu pedofilul din Drumul Taberei. Un bărbat este acuzat că a agresat sexual, în dimineața zilei de vineri, 5 ianuarie, doi frați – o fetiță de 5 ani și un băiat de 9 ani – în cartierul Drumul Taberei din sectorul 6.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, iar polițiștii îl caută pe agresor.

Au fost identificate și alte camere de supraveghere și sunt vizionate imaginile, iar în paralel sunt efectuate mai multe activități de cercetare și criminalistice.

Poliția Română face apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții. Tatăl copiilor agresaţi de pedofil a vorbit despre trauma prin care au trecut micuţii.

Mai grav este faptul că pedofilul din Drumul Taberei ar putea scăpa nepedepsit dacă s-ar aplica modificările codurilor penale.

Iată ce spune psihologul Libertatea, despre cazul de pedofilie din Drumul Taberei: „Copiii vor fi afectați psihologic dacă îi văd scandalizați pe adulții din jurul lor”!

În Europa, multe state dețin un aparat de recunoaștere facială, care ar ajuta enorm la prinderea infractorilor surprinși pe camerele de supraveghere.

Un asemenea dispozitiv costă 2 milioane de euro, iar structurile din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) ar avea mare nevoie de el… Poate, cu această ocazie, în care pedofilul este greu de prins, conducerea MAI va lua o decizie în acest sens.


CITEȘTE ȘI…  Nu mai există ”gerul Bobotezei”. Specialiștii avertizează: ”Joaca de-a Dumnezeu e periculoasă!”

VIDEO / Primul pelerin al Bobotezei la Gigi Becali. Pustnicul Ion, de veghe în fața palatului aurit


 

Citește mai multe despre drumul taberei și Sectorul 6 - Bucuresti pe Libertatea.

Comentarii