Mergi direct la conținut »
Tatăl copiilor agresaţi de pedofil a vorbit despre trauma prin care au trecut micuţii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tatăl copiilor agresaţi de pedofil a vorbit despre trauma prin care au trecut micuţii

Tatăl copiilor agresaţi de pedofil a vorbit despre trauma prin care au trecut micuţii

Tatăl copiilor agresaţi sexual în cartierul Drumul Taberei a povestit ce i-au spus copiii săi despre incidentul din lift.

Tatăl micuților a povestit, pentru Digi24, ce a aflat de la fetiţa de 5 ani şi de la băieţelul de 9 ani, după ce au scăpat de pedofilul căutat acum de Poliţia Capitalei.

„Cineva era în urma lor, au crezut că era un vecin şi le-a ţinut uşa să intre. Băiatul a spus că vrea la etajul 4, dar el a apăsat la 8. A venit poliţia şi ea (fetiţa – n.r.) a început să detalieze. Fata nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat, dar băiatul da, e speriat. Trebuie prins repede, sunt şcoli, grădiniţe în zonă.Vreau mâine să fac nişte afişe, să vedem dacă îl cunoaşte cineva de pe la blocuri. Să anunţe neapărat la 112, nu e un om care să stea printre noi.Soţia a văzut imaginile şi prima reacţie a fost: l-am mai văzut pe omul ăsta undeva, că era la magazin, la şcoală, că l-a mai văzut. De dimineaţă tremur, nevasta mea e şi mai şi”, a povestiti tatăl copiilor.

 

Un pedofil a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei. Un bărbat acuzat că a agresat sexual, în dimineața zilei de vineri, 5 ianuarie, doi frați –  fetiță de 5 ani și un băiat de 9 ani – în cartierul Drumul Taberei din sectorul 6, este căutat acum de Poliția din Capitală.

Cei doi copii plecaseră de acasă la o prietenă de familie, aflată la câteva străzi distanță, în timp ce mama lor era acasă cu al treilea copil.

Când au ajuns în blocul respectiv, în lift a urcat cu ei și un bărbat străin. El se apropie de ei, îi pipăie și chiar îi sărută, în timp ce urcă la etajul opt.


Citește și: Nu mai există ”gerul Bobotezei”. Specialiștii avertizează: ”Joaca de-a Dumnezeu e periculoasă!”


 

 
 
Close
Close
Închide