MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 16:04

O ambulanţă din Tulcea s-a răsturnat pe şosea. Asistenta a avut nevoie de intervenția medicilor

Distribuie

Ambulanța implicată în accident transporta o pacientă de la Constanţa. Totul s-a întâmplat în jurul orei 14.20 la intersecţia DJ 226 cu DN 22 Constanţa - Tulcea, în zona localităţii Tariverde.

„Un bărbat de 39 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 226 dinspre Sinoe către Cogealac, iar la intersecția cu DN 22 nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o ambulanță care se deplasa dinspre Tulcea către Constanța având semnalele luminoase în funcţiune. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei în vârstă de 45 de ani”, potrivit  IPJ Constanţa.

Femeia rănită în accident  este asistenta care se afla în ambulanţă, în timp ce pacienta a scăpat nevătămată, la fel ca şi şoferul. Martorii au povestit că, după impact, autospeciala Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Tulcea s-a răsturnat de mai multe ori şi a revenit pe roţi, potrivit Observator.tv.

Citește și

GALERIE FOTO | Cum s-au îmbrăcat femeile din politică la ceremonia preluării Președinției Consiliului UE. Doamnele au mizat pe negru!

 

Citește mai multe despre Accident, ambulanta și Tulcea pe Libertatea.

Comentarii