Mergi direct la conținut »
FOTO | Pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace, luată cu asalt. Ce recenzii lasă românii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace, luată cu asalt. Ce recenzii lasă românii

FOTO | Pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace, luată cu asalt. Ce recenzii lasă românii

Pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace a fost bombardată de mesaje din partea internauților după ce Liviu Dragnea a declarat, marți, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, iar cei patru asasini au fost cazați la hotelul menționat mai sus. 

Liviu Dragnea a declarat, la prima apariție publică după incidentele violente din 10 august, că anul trecut, în luna aprilie, patru străini au venit în România și s-au cazat la Athene Palace. Cei patru au fost plătiți să-l ucidă, dar au eșuat în misiunea pe care au primit-o de la „un om foarte celebru”.

Unii dintre români au fost amuzați de declarațiile liderului PSD, astfel că au luat cu asalt pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace, acolo unde au postat recenzii și comentarii legate de declarația lui Dragnea.

Redăm, mai jos, câteva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace: 

 

Tot în primele declarații făcute de liderul PSD după incidentele violente din Piața Victoriei, Liviu Dragnea a transmis că ia în calcul un protest împotriva lui Klaus Iohannis, pentru că există o fierbere foarte mare în partid, dar a vorbit și despre o eventuală suspendare a lui Klaus Iohannis.


Ce spune Liviu Dragnea despre protestele din 10 august: „Era organizare paramilitară. A fost o tentativă de lovitură de stat”


 

 

Close
Închide
  Close