De Răzvan Luțac,

Prima victimă din Banat a fost un pastor penticostal în vârstă de 64 de ani. Bărbatul a fost internat vineri la Spitalul din Arad.

Omul era într-o stare atât de gravă, plămânii nu mai funcționau normal,  încât a fost intubat pe loc. Din păcate, DSP nu l-a testat decât după trei zile, luni. Și a rămas intubat până a murit în ziua în care urma să fie mutat la Timișoara

Medic din Arad:

Bărbatul nu intra în modelul de testare comunicat de Ministerul Sănătății, deși ca simptome intra în definiția medicală de caz.

Având mai multe afecțiuni, când testul a ieșit pozitiv s-a încercat mutarea la spitalul de boli infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, dar omul a decedat.

Același modus operandi a fost întâlnit și în alte cazuri documentate de către Libertatea, precum cel al lăuzei de la MedLife Grivița ori cel al celor doi morți de COVID-19 ce făceau dializă la Spitalul Universitar.

Libertatea a scris, azi, că pastorul internat la Arad și decedat ieri a ținut trei slujbe la biserica penticostală “Izvorul Vieții” între 8 și 12 martie, cu o săptămână înainte de internare. 

“Omul a venit într-o stare foarte gravă, plămânii lui nu mai funcționau normal, a fost intubat pe loc. Ieri, când s-a aflat că are coronavirus, a fost disperare”, încheie sursele Libertatea.

Citeşte şi:

Pastorul din Arad decedat de COVID-19 a ținut trei slujbe la care au participat zeci de persoane, cu o săptămână înainte să fie internat

Panică la Spitalul Județean Arad. Un bărbat răpus de COVID-19 a zăcut trei zile, fără să fie testat, iar zeci de cadre medicale au intrat în contact cu el

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad este în pericol să fie închis

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres