Mergi direct la conținut »
În ciuda faptului că Guvernul Dăncilă ascunde adevărul, informațiile din Libertatea de ieri se confirmă: încă 140.000 de porci vor fi omorâți la cea mai mare fermă din țară!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > În ciuda faptului că Guvernul Dăncilă ascunde adevărul, informațiile din Libertatea de ieri se confirmă: încă 140.000 de porci vor fi omorâți la cea mai mare fermă din țară!

În ciuda faptului că Guvernul Dăncilă ascunde adevărul, informațiile din Libertatea de ieri se confirmă: încă 140.000 de porci vor fi omorâți la cea mai mare fermă din țară!

Chiar de la începutul pestei porcine africane, Libertatea a intrat în posesia unor informații despre neimplicarea și chiar complicitatea autorităților în extinderea epidemiei.

„Numit politic, președintele ANSVSA Geronimo Brănescu, a oprit controlul veterinar din gospodării din această primăvară, nu a constituit zone de protecție la frontiera cu Ucraina, nu a stopat târgurile de animale decât foarte târziu, nu a cumpărat incineratoare, astfel încât porcii se îngroapă de vii și epidemia se va extinde aproape la nivelul întregii țări și vor cădea, unul după unul, marile combinate!”, au spus specialiștii din ANSVSA pentru ziar.

Toate aceste s-au confirmat punct cu punct!

Săptămânal, Libertatea a publicat hărțile cu extinderea epidemiei.

Ziarul a aflat că băiatul lui Liviu Dragnea și-a vândut porcii din Teleorman, ca și cum ar fi știut ca vine molima. Valentin Dragnea a scăpat de 10.000 de porci!

În schimb, marile crescătorii s-au trezit sechestrate și cu animalele ucise, pentru că așa prevede legea.

Ieri, Libertatea a scris că la Romsoci, una din marile crescătorii din Brăila, cu peste 40.000 de porci, peste a fost deja confirmată și se omoară porcii. Abia după aceea au anunțat și autoritățile.

Ziarul a relatat tot ieri că e amenințată și cea mai mare exploatare din țară, cu 140.000 de porci, aflată la 8 kilometri de Romsoci.

Astăzi dimineață, Mediafax anunță că s-a confirmat pesta la exploatarea din Brăila și că luni va începe eutanasierea celor 140.000 de animale!

Citește și:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei

 

Close
Închide
  Close