Mergi direct la conținut »
Poliția britanică vrea să introducă o metodă folosită și în România pentru a-i speria pe șoferii care calcă accelerația
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Poliția britanică vrea să introducă o metodă folosită și în România pentru a-i speria pe șoferii care calcă accelerația

Poliția britanică vrea să introducă o metodă folosită și în România pentru a-i speria pe șoferii care calcă accelerația

Poliția britanică a descoperit o metodă de a-i speria pe șoferii care calcă accelerația: vrea să introducă pe străzi "cartoane" sub forma unor polițiști aflați în misiune sau mașini de poliție cu radarul îndreptat spre stradă.

Această metodă a fost descoperită de brtitanici în Turcia, dar ea este folosită și în România de mulți ani. La Bănești, în apropiere de Câmpina, a stat ani la rând un carton cu un „agent de poliție”. Mai nou, și în nordul țării s-au reintordus astfel de cartoane

Mașinile de poliție și agenții de carton vor apărea în curând pe drumurile din Marea Britanie pentru a-i speria pe șoferii care calcă prea tare accelerația, a notat thesun.co.uk

„Ni s-a spus că sunt foarte productive în a-i face pe șoferi să meargă mai încet. Aceste cartoane sunt văzute deseori și lângă mașini adevărate de poliție”, au scris polițiștii britanici pe Twitter.

Paddy Tipping, un șef al poliției din Nottingham, a spus: „Mașinile de poliție de carton sunt o idee interesantă. Ne vom gândi dacă le introducem”. 

Craig Guildford, alt șef al poliției britanice, vrea și altceva: „Cred că polițiștii de carton vor funcționa și mai bine”.


În Țăndărei este cea mai mică rată a vaccinării din România! Reportaj în localitatea celebră pentru traficul de minori, la campania pentru imunizare la care a participat și ministrul Sănătății. „Este prima dată când ne vorbește cineva de vaccinare”

 
 
Close
Închide
  Close