Mergi direct la conținut »
Poliţistul pedofil a spus de ce iubea copiii: “Nu mai simţeam plăcere când vedeam femei”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Poliţistul pedofil a spus de ce iubea copiii: “Nu mai simţeam plăcere când vedeam femei”

Poliţistul pedofil a spus de ce iubea copiii: “Nu mai simţeam plăcere când vedeam femei”

Poliţistul pedofil a spus de ce iubea copiii. Eugen Stan, poliţistul pedofil arestat marţi pentru 30 de zile şi acuzat de cel puţin două agresiuni asupra minorilor a făcut o mărturisire halucinantă. El le-a spus anchetatorilor de ce victimele sale sunt copiii.

Surse din cadrul anchetei, citate de Observator TV, au dezvăluit că bărbatul a încercat să explice comportamentul său sexual şi a susţinut că nu mai simţea plăcere când vedea femei, dar când vedea copii avea o satisfacţie enormă.

Tatăl copiilor agresați în lift de polițistul pedofil a făcut primele declarații cu privire la acest incident. “Fetița nu a vrut să spună nimic, băiatul e speriat”, a spus el, printre altele.

Între timp, s-au luat măsuri speciale pentru polițistul pedofil. Este ținut într-o „cameră de protecție” în Arestul Central.

Chiar el a cerut protecție în arest, în condițiile în care a primit numeroase amenințări odată cu scoaterea la suprafață a comportamentului de viață deviant pe care îl avea deja de câțiva ani. Iată și primele declarații ale polițistului acuzat de pedofilie.

Eugen Stan, polițistul acuzat de pedofilie, a mai agresat sexual o fetiță în 2009. Victima agresiunii: „Am încercat să uit, dar îmi amintesc toate detaliile”.

Vineri dimineață, pe 5 ianuarie, în jurul oreo 10.00, agentul Eugen Stan e acuzat că a urmărit doi copii în cartierul Drumul Taberei, pe care i-a urmărit într-o scară de bloc. Camerele de supraveghere au surprins în imagini momentul în care agentul i-a sărutat și i-a mângâiat pe cei doi copii de 5, respectiv 9 ani.

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare
Recomandări

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare

Ajunși acasă, copiii le-au povestit părinților despre grovăzie. Oamenii au verificat imaginile de supraveghere din lift și, astfel, au descoperit că cei doi minori au fost abuzați.

Luni seara, polițistul Eugen Stan a fost reținut și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut fapta, dar și o altă agresiune comisă în 2012 asupra unei fetițe, tot în Sectorul 6 al Capitalei.


CITEȘTE ȘI… REPORTAJ/Cum a cinstit un ploieștean memoria nevestei care-l înșela. I-a ridicat cel mai original monument: ”Astfel este viața”/VIDEO

EXCLUSIV/Andreea Popescu, de la viața de dansatoare la ”credința cea dreaptă și mântuitoare”


Close
Închide
  Close