MENIU CAUTĂ
13 Mai. 2018 15:28

Principele Nicolae al României anunță data nunții cu Alina Binder

Distribuie

Principele Nicolae al României a anunțat data la care va avea loc cununia religioasă cu Alina Binder.

Principele Nicolae al României, care a fost renegat de Regele Mihai, se pregătește de cel mai important eveniment din viața sa personală. Acesta a anunțat când va avea loc cununia religioasă cu partenera lui de viață, Alina Binder.

Despre nepotul regelui Mihai s-a aflat că s-a căsătorit civil, în secret, cu Alina Maria Binder anul trecut.

Pe pagina sa de pe un site de socializare, principele Nicolae al României a anunțat când va avea loc cununia religioasă.

Prințul Nicolae al României anunță data nunții cu Alina Binder

Prințul Nicolae al României anunță data nunții cu Alina Binder

„Nicolae al României și Alina-Maria Binder sunt încântați să anunțe oficierea cununiei religioase la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, în data de 30 septembrie 2018.

Cununia religioasă va fi urmată de recepție la care vor participa invitați din România și din străinătate. Mai multe detalii vor fi oferite în apropierea evenimentului”, se arată pe pagina de Facebook a principelui Nicolae al României.


Citește și: VIDEO/Pace între cojocul de Bihor și vesta de Dior! Celebra casă de modă era acuzată că a copiat modelul românesc


 

Citește mai multe despre alina binder, Alina-Maria Binder, prințul nicolae, anunt, cununie religioasă, dată și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii