Mergi direct la conținut »
Cum l-a renegat Regele Mihai pe nepotul său Nicolae
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cum l-a renegat Regele Mihai pe nepotul său Nicolae

Pe 1 august 2015, Casa Regală anunța, printr-un comunicat, excluderea Principelui Nicolae din linia de succesiune. De asemenea, s-a decis retragerea titlului de ”Principe”, care îi fusese atribuit lui Nicolae în anul 2010. 

Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Motivul explicit al deciziei fostului Suveran nu a fost precizat în comunicatul de presă remis de Casa Regală. Din document reiese însă, indirect, că acesta are legătură cu stilul de viaţă a principelui Nicolae.

Alteţa Sa Regală Principesa Elena, mama lui Nicolae, a primit înştiinţarea acestei decizii, printr-o scrisoare personală trimisă de Majestatea Sa Regele.

Ioan Luca Vlad, consilier al Casei Regale a României, a declarat că decizia de retragere a titlului de principe pentru Nicoale a fost a Regelui Mihai, dar în acord cu Principele Nicolae.

 

Astăzi, fostul principe Nicolae a mers să-și vadă bunicul le reședința acestuia din Elveția. Tânărul nu a fost primit în casă și, din acest motiv, a încercat să forțeze intrarea. Mai mult, potrivit unui comunicat remis azi de Casa Regală, fostul principe ar fi agresat infirmierele, una dintre ele fiind rănită.

Imediat, Nicolae și-a prezentat punctul de vedere cu privire la incidentul în care a fost implicat, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

CITEȘTE ȘI:

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018: „Liderul Bisericii Catolice va fi ucis”

VIDEO/ Cum petrec filipinezele din România de Halloween. Dansează pe „Thriller” îmbrăcate în vrăjitoare

Investigație Rise Project: 80.000 de români, datori în Malta. Bănci și instituții financiare din România le-au vândut creditele grupului Kruk

REPORTAJ/ Drama unei familii din Buzău: O mamă și mezinul ei, diagnosticați cu cancer. „Lumea pentru mine s-a oprit în loc” (GALERIE FOTO)

Close
Închide
  Close