MENIU CAUTĂ
26 Feb. 2018 12:10

Probe reprogramate la Bacalaureat 2018 din cauza vremii

Distribuie

Probele de evaluare a competenţelor din prima sesiune a examenului Bacalaureat 2018, care ar fi trebuit să se desfăşoare luni şi marţi, vor fi reprogramate în alte zile, în funcţie de evoluţia vremii.

Conform calendarului Bacalaureat 2018, luni şi marţi era programată evaluarea competenţelor pentru elevii care nu s-au putut prezenta în cele două săptămâni anterioare de susţinere a examenelor. Însă, cum din cauza vremii nefavorabile elevii nu au ajuns la examen probele au fost repreogramate.

'Este vorba despre copiii care au absentat motivat şi care au avut aprobarea comisiilor judeţe, respectiv comisiei naţionale de a se prezenta la aceste probe. Ştiţi că după fiecare probă noi avem subiecte de rezervă pentru aceste situaţii speciale. Pentru cei care au absentat sau au întârziat motivat erau stabilite zilele de astăzi şi de mâine. (…) Categoric, în funcţie de condiţiile meteo, vom stabili încă două zile pentru judeţele acestea (n.r. – cele afectate de condiţii meteo nefavorabile), inclusiv Capitala, în care copiii nu s-au putut prezenta', a afirmat luni secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Ariana Bucur.

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Educaţiei susţine că decizia privind examenelor de Bacalaureat 2018 se va lua în funcţie de evoluţie vremii.

'Acest lucru nu înseamnă neapărat miercuri – să vedem cum evoluează lucrurile, poate fi joi şi vineri', a spus Ariana Bucur.

Cursurile din mai multe județe au fost suspendate, luni și marți, tot din cauza vremii potrivnice.

Vă reamintim că ne aflăm în plin Cod portocaliu de ninsori și viscol, în București și alte 12 județe, unde sunt așteptate ninsori abundente și viscol puternic, dar mai ales temperaturi extreme în România.


CITEȘTE ȘI…  Prognoza meteo pentru perioada martie – mai 2018. Cum va fi vremea în următoarele trei luni

GALERIE FOTO| Ninsoare la Roma. Întregul oraș a fost acoperit de zăpadă, un fenomen rar


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii