Mergi direct la conținut »
UPDATE/ Lista judeţelor unde nu se fac cursuri luni, marţi și miercuri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE/ Lista judeţelor unde nu se fac cursuri luni, marţi și miercuri

UPDATE/ Lista judeţelor unde nu se fac cursuri luni, marţi și miercuri

Lista judeţelor unde nu se fac cursuri luni, marţi și miercuri. Autoritățile locale au decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ, după ce meteorologii au emis coduri portocalii de ninsori abundente, ger și viscol.

Lista judeţelor unde nu se fac cursuri luni, marţi și miercuri

Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov – şcolile sunt închise luni şi marţi

Județul Brăila – școlile sunt închise marți și miercuri

Judeţul Constanţa – şcolile sunt închise luni

Judeţul Dolj – şcolile sunt închise luni şi marţi

Judeţul Giurgiu – şcolile sunt închise luni şi marţi

Judeţul Suceava – Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a anunțat că sistează cursurile luni și marți

Județul Teleorman – Școlile și grădinițele sunt închise luni după-amiază și marți


UPDATE ora 12:45. Cursurile școlare vor fi suspendate marți și miercuri în toate instituţiile de învăţământ din judeţul Brăila din cauza gerului și a viscolului. Decizia a fost luată luni, în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

UPDATE 26 februarie ora 9:45 – În județul Teleorman autoritățile au decis de urgență ca luni după amiază și marți, întreaga zi, școlile și grădinițele să fie închise.


Inspectoratul Școlar Dolj a dispus ca toate școlile și grădinițele din județ să fie închise luni și marți din cauza ninsorilor și gerului.

Totodată, autoritățile din Constanța au hotărât să suspende cursurile în toate școlile din întreg județul pentru ziua de luni, 26 februarie, notează cugetliber.ro. Măsura a fost luată în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța și este valabilă pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ.

În funcție de cum va fi vremea, autoritățile vor decide dacă este necesară suspendarea cursurilor și în zilele următoare.

Mai mult, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu a decis, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean, suspendarea cursurilor pentru zilele de luni și marți în școlile din tot județul, potrivit giurgiuveanul.ro.

Gabriela Firea a anunțat că școlile din București sunt închise luni și marți. Totodată, primarul Capitalei a spus că această perioadă ar putea să fie extinsă. Decizia a fost luată în contextul în care București se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol.

Totodată, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a anunțat că sistează cursurile luni și marți din cauza frigului. Conducerea instituției de învățământ a precizat că întâmpină probleme în a asigura încălzirea sălilor de curs și a căminelor.

Vă reamintim că ne aflăm în plin Cod portocaliu de ninsori și viscol, în București și alte 12 județe, unde sunt așteptate ninsori abundente și viscol puternic, dar mai ales temperaturi extreme în România.


CITEȘTE ȘI…  Prognoza meteo pentru perioada martie – mai 2018. Cum va fi vremea în următoarele trei luni


 
 
Close
Close
Închide