Mergi direct la conținut »
PSD amână audierea Vioricăi Dăncilă în Camera Deputaților, privind protesele din 10 august
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > PSD amână audierea Vioricăi Dăncilă în Camera Deputaților, privind protesele din 10 august

PSD amână audierea Vioricăi Dăncilă în Camera Deputaților, privind protesele din 10 august

PSD amână audierea Vioricăi Dăncilă în Camera Deputaților, privind protesele din 10 august. Liberalii au solicitat ca premierul să vină la ședința destinată ”Orei Prim-ministrului”, însă majoritatea din Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis ca subiectul să fie discutat abia în săptămâna 24-30 septembrie.

De Sorina Ionaşc,

Este deja a doua amânare a conducerii Parlamentului a dezbaterii cu titlul „Acţiunile de reprimare a protestului paşnic antiguvernamental desfăşurat la Bucureşti, Piaţa Victoriei, în data de 10 august a.c.“.

Dăncilă, explicații și în România, și la Bruxelles


Astfel, programarea Vioricăi Dăncilă în plenul Camerei Deputaților ar urma să fie făcută în prima săptămână din octombrie.

Există, însă, o problemă. Tot în prima săptămână din octombrie, premierul Viorica Dăncilă a fost chemată la o dezbatere în Parlamentul European, tot pe problema protestelor din 10 august.

Prim-ministrul a anunțat deja că va participa la respectiva dezbatere, când va fi chemată în mod oficial.

Ultima oară când Viorica Dăncilă a vorbit în fața deputaților a fost în 20 iunie, despre preluarea președinției de către România a Consiliului Uniunii Europene. Mai mulți cetățeni au protestat, atunci, în Parlament.

 

Close
Închide
  Close