De Ana Hațeg,

”Nicio șansă, pentru că nu ai ce să stai de vorbă cu un om care a dat cu barosul, a năvălit pe tot ce înseamnă relații externe, relații transatlantice. Este extrem de simplu, dacă Klaus Iohannis stă de vorbă cu Viorica Dăncilă considerând-o ca un viitor președinte, înseamnă că o legitimează. Ar însemna că o legitimeze și să o ia în calcul”, a declarat Rareș Bogdan în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

”Este o jignire însăși faptul că această doamnă a ajuns în turul al doilea. Este o jignire la adresa tuturor românilor, care învață limba română și care se bazează pe competență pentru a ocupa un post în administrație”, a mai spus europarlamentarul.

Reamintindu-i-se că în urmă cu cinci ani, chiar el în calitate de jurnalist a moderat dezbaterea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta, Rareș Bogdan spune că ”Dezbaterea este esențială pentru democrație, dar trebuie să ai cu cine să o duci […]O dezbatere nu este posibilă, dezbaterea înseamnă argumente, iar fostul premier nu are argumente”.

În continuare, europarlamentarul PNL spune că Dăncilă a ajuns ”dintr-o greșeală” premierul României. ”Vreți să persistăm în această greșeală și să o luăm în serios? Vom ajunge în curând cu Simona Sensual sau cu Bianca Drăgușanu miniștrii ai Justiției și de Interne. Vreți să le arătăm românilor că nu contează dacă mergi la școală sau nu, dacă ești promovat pe bază de competență, contează doar să fii într-un loc la un moment-dat, dintr-un accident al istoriei?”.

La nivel public, strategia PSD și a Vioricăi Dăncilă pare să fie provocarea la dezbatere a lui Klaus Iohannis.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat în cadrul emisiunii Adriana Nedelea la FIX că prșeeidntele Klaus Iohannis nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

Citeşte şi:

Rezultate pe județe: unde a câştigat Klaus Iohannis. Preşedintele, învingător în câteva fiefuri mari ale PSD

#Observatorlavot: Cum a arătat ziua votului în țară, prin ochii celor care au vegheat la corectitudinea alegerilor

Cristian Tudor Popescu, după publicarea exit poll-urilor: ”Barna e perdantul zilei și merită asta!”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile