Mergi direct la conținut »
Laura Vicol, prietenă apropiată a lui Răzvan Ciobanu: „Trupul va fi depus într-o capelă în București. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Laura Vicol, prietenă apropiată a lui Răzvan Ciobanu: „Trupul va fi depus într-o capelă în București. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”

Laura Vicol, prietenă apropiată a lui Răzvan Ciobanu: „Trupul va fi depus într-o capelă în București. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”

Răzvan Ciobanu a murit a doua zi de Paște, într-un cumplit accident de mașină și potrivit prietenei sale, acesta va fi înmormântat peste cel mult trei zile.

Laura Vicol, o prietenă apropiată a creatorului de modă Răzvan Ciobanu, a mărturisit că trupul neînsuflețit al lui va fi depus la o capelă din București.

„Răzvan a fost, este familia mea. Sunt niște clipe cumplite. Sunt în stare de șoc. În cursul zilei de mâine va fi adus la București. Trupul lui Răzvan Ciobanu va fi depus într-o capelă în București. A hotărât să vină la mare în ultimul moment, nu am știut că vine la mare. Nu știu ce s-a întâmplat, de ce l-a tras ața într-un loc unde nu trebuia să fie. A luat o hotărâre intempestivă, așa cum le lua de obicei și și-a găsit sfârșitul. Mâine vom comunica locul unde va fi depus trupul lui pentru ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”, a declarat Laura Vicol.

CITEȘTE ȘI: Povestea cutremurătoare a românului ucis de doi adolescenți în Suedia, care au rămas nepedepsiți!

Close
Închide
  Close