Mergi direct la conținut »
Reacția iubitului Elenei Udrea, după ce Ilie Năstase a aruncat cu cafea pe chipul lui Băsescu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Reacția iubitului Elenei Udrea, după ce Ilie Năstase a aruncat cu cafea pe chipul lui Băsescu

Iubitul Elenei Udrea l-a criticat dur pe generalul Ilie Năstase, după ce acesta a aruncat cu cafea pe un cort de campanie cu imaginea lui Traian Băsescu, candidatul Partidului Mișcarea Populară la alegerile europarlamentare. Adrian Alexandrov consideră ”grobian” comportamentul lui Ilie Năstase, în condițiile în care în trecut acesta ar fi atacat-o pe Elena Udrea, și ea colegă de partid cu Băsescu.

De Mihai Niculescu,

Adrian Alexandrov a criticat public, pe contul său de Facebook, distribuind un material video apărut în presă cu momentul în care Ilie Năstase aruncă cu un lichid maroniu pe cortul de campanie al PMP. Iubitul Elenei Udrea a amintit de episodul în care Năstase a fost imobilizat și încătușat de agenții de la rutieră, pentru că a refuzat să oprească mașina.

Atitudine de “general” al Romaniei. Activitatea si rezultatele lui sportive, nu justifica acest comportament grobian. Nu degeaba cei de la rutiera, l- au umilit public.

Inca o data, te lasi tradat de propriul caracter. Rusine!!! a scris Adrian Alexandrov.

Fostul lider ATP este a fost surprins în timp ce aruncă un lichid gălbui – maroniu, probabil cafea, peste un cort de campanie al PMP cu chipul lui Traian Băsescu, fostul președinte al României. PMP București a anunțat că va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă.

Imaginile apar pe contul într-un filmuleț postat pe pagina de Facebook a lui Cristian Petrescu, președintele filialei PMP București.

NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii. PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN” a scris Petrescu.


Citește și: FOTO&VIDEO/ Explicația halucinantă a primarului care a turnat bere peste cadavrul unui urs: „Acasă când tai porcul primul pahar de țuică îl torn peste el. Așa am făcut și aici”


 

Close
Închide
  Close