Mergi direct la conținut »
Regina Elisabeta a II-a a vorbit despre Meghan Markle în tradiționalul mesaj de Crăciun
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Regina Elisabeta a II-a a vorbit despre Meghan Markle în tradiționalul mesaj de Crăciun

Regina Elisabeta a II-a a vorbit despre Meghan Markle în tradiționalul mesaj de Crăciun

Tradiționalul mesaj de Crăciun al reginei Elisabeta a II-a a fost difuzat de televiziunile britanice. În discursul ei, suverana a vorbit și despre viitoarea membră a familiei regale, actrița americană Meghan Markle. Aceasta se va căsători cu prințul Harry în luna mai a anului viitor.

Meghan Markle își petrece sărbătorile de iarnă alături de familia regală a Marii Britanii. Este pentru prima oară când o persoană care nu este căsătorită cu un membru al familiei regale participă la celebrări.

Actrița americană a fost acceptată fără probleme în sânul familiei regale, a scris adesea presa britanică. O nouă dovadă în acest sens este o afirmație făcută de regina Elisabeta a II-a în tradiționalul mesaj de Crăciun.

Suverana a declarat că ea și prințul Philip „sunt nerăbdători să îi primească pe noii membri ai familiei regale anul viitor”. Astfel, suverana s-a referit atât la actrița americană, cât și la cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, care se va naște în aprilie.

În același mesaj, regina a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste comise în Marea Britanie în 2017, soţului ei – prinţul Philip, care s-a retras din viaţa publică în acest an.

Regina Elisabeta a II-a a amintit în discursul ei şi victimele uraganelor din Marea Caraibilor şi pe cele provocate de incendiul care a devastat Turnul Grenfell din Londra, în urma căruia 71 de locatari au murit.

Tradiționalul mesaj de Crăciun a fost difuzat la ora locală 15.00 de televiziunile britanice ( 17.00 – ora României), fiind înregistrat anterior la Palatul Buckingham. În această dimineață, familia regală a mers la slujba de Crăciun, la Sandringham.


Citește și: REPORTAJ / Crăciunul în Banat, locul multiculturalității prin excelență din România | FOTO/VIDEO


Close
Închide
  Close