Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Meghan Markle, alături de familia regală britanică la liturghia de Crăciun

FOTO | Meghan Markle, alături de familia regală britanică la liturghia de Crăciun

Meghan Markle a participat la liturghia de Crăciun, alături de familia regală britanică. Logodnica prințului Harry se află la Sandringham, acolo unde regina Elisabeta a II-a își petrece de ani buni sărbătorile de iarnă.

Meghan Markle a apărut la braț cu prințul Harry, alături de cei doi fiind ducele și ducesa de Cambridge. A fost pentru prima oară când o persoană care nu este căsătorită cu un membru al familiei regale participă la celebrări. De altfel,  familia regală anunțase anterior că actrița americană își va petrece sărbătorile de iarnă la domeniul de la Sandringham.

Aproximativ 200 de persoane erau prezente în fața bisericii St. Mary Magdalene, pentru a saluta familia regală. Prințul Philip și prințul Charles au fost și ei prezenți. De asemenea, regina Elisabeta a II-a, care le-a adus un omagiu victimelor atentatelor în tradiționalul mesaj de Crăciun, a condus familia în capela St Mary Magdalene. Suverana a lipsit anul trecut de la acestă celebrare, din cauza unei „răceli grave”.

La finalul liturghiei, familia regală a Marii Britanii a salutat oamenii prezenți. În plus, mai mulți membrii ai familiei regale au stat câteva momente de vorbă cu aceștia, notează BBC.


Citește și: REPORTAJ / Crăciunul în Banat, locul multiculturalității prin excelență din România | FOTO/VIDEO


 Foto: EPA/Sky News

Close
Închide
  Close