MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2018 22:57 , de Valentina Postelnicu

Secretarul general al PSD îl apără pe Liviu Dragnea, după condamnare; Neacșu: „Cred în puterea noastră de a depăşi orice obstacol, pentru că suntem forţa binelui!”

Distribuie

Secretarul general PSD, Marian Neacşu, susţine că decizia de condamnare a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, "nu are nimic de-a face cu faptele şi lucrările dosarului şi parcă nici măcar cu lupta politică".

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Ce cred oamenii din Gratia despre trimiterea lui Dragnea în spatele gratiilor: 'Să facem miting ca să fie achitat!'/VIDEO

'Încă o etapă din lupta grea, incredibil de grea s-a consumat astăzi, finalizandu-se printr-o decizie aberant de nedreaptă ! Care nu are nimic de-a face cu faptele si lucrarile dosarului si parca nici macar cu lupta politica. Nu este o decizie împotriva unui om chiar dacă el e preşedintele partidului, ci împotriva partidului, împotriva milioanelor de oameni care au crezut şi cred în noi şi a milioanelor de români care astăzi o duc mai bine”, a scris Marian Neacşu joi într-o postare pe Facebook.

Neacşu susţine că membrii PSD sunt „mai solidari şi mai uniţi decât oricând, alături de preşedintele Liviu Dragnea şi alături de conducerea legitimă a partidului, alături de sutele de mii de membri ai partidului şi de milioanele de simpatizanţi”.

„Cred în puterea noastră de a depăşi orice obstacol! Pentru că împreună suntem puternici! Pentru că suntem forţa binelui! Şi vom rămâne aşa!’, a subliniat secretarul general al PSD.

Vi se pare corectă condamnarea lui Liviu Dragnea?
  1. Da, a primit pedeapsa potrivită (100%, 6 Voturi)
  2. Nu, merita o pedeapsă mai blândă (0%, 0 Voturi)
  3. Nu, merita să fie achitat (0%, 0 Voturi)
Loading ... Loading ...

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia nu este definitivă. În aceste condiții, condamnarea cu suspendare din dosarul Referendumul se anulează, iar în cazul în care sentința din dosarul angajărilor fictive va fi definitive, Liviu Dragnea ar urma să execute pedepsele în închisoare.

Social-democrații au fost convocați deja într-o ședință de urgență, după condamnarea în primă instanță primită de Liviu Dragnea. De la ora 16:00, liderii PSD, de la centru și din țară, se strâng în Comitetul Executiv Național, la București.

'Este o decizie politică, Statul Paralel l-a condamnat. Rămânem uniți, îl susținem pe Liviu Dragnea în continuare și, așa cum a spus și președintele, mergem până la capăt!', a declarat vicepreședintele PSD, Paul Stănescu, pentru Libertatea.

Citește mai multe despre marian neacsu și condamnare pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii