Steve Jobs a murit la vârsta de 56 de ani, anunță pe site-ul oficial Apple. Deși nu a fost precizată cauza exactă a morții sale, era bine știut faptul că Jobs suferea de mai mulți ani de cancer. El a suferit o intervenție chirurgicală pentru cancer pancreatic în 2004, a primit un transplant de ficat în 2009 și și-a luat trei concedii medicale, înainte de a demisiona în luna august.
„Apple a pierdut un vizionar, un geniu, iar planeta a pierdut un  om impresionant. Cei care am avut norocul să lucrăm cu Jobs am pierdut un prieten drag și un mentor. Steve Jobs lasă în urmă o companie pe care doar el o putea crea și spiritul lui va rămâne pentru totdeauna creatorul ei”, apare în comunicatul oficial Apple.
„Suntem profund îndurerați să vă anunțăm că Steve Jobs a decedat. Strălucirea lui Steve, pasiunea și energia sa au reprezentat sursă a nenumărate inovații care îmbogățesc și îmbunătățesc viețile noastre. Lumea este incomensurabil mai bună datorită lui Steve”, se arată într-un comunicat Apple, citat de mashable.com.
Apple vă ofera șansa să vă luați adio de la Jobs prin intermediul unei adrese de e-mail unde vă puteți trimite condoleanțele:  [email protected].

Reacții la moartea lui Steve Jobs:

Declarația familiei:
„Steve a murit în pace, înconjurat de familie. În viața publică era cunoscut ca un vizionar; în viața personală și-a prețuit familia. Mulțumim celor care s-au rugat pentru el în ultimul an; un site se va lansa pentru cei ce vor să aducă condoleanțe. Suntem recunoscători celor care ne împărtășesc sentimentele față de Steve. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment greu.”
Bill Gates, despre moartea lui Steve Jobs:
„Sunt într-adevăr îndurerat de moartea lui Jobs. Melinda și cu mine trasmitem condoleanțele noastre către familia și prietenii săi. Eu și Steve ne-am cunoscut acum aproape 30 de ani și am fost colegi, prieteni și rivali în decursul vieții noastre. Omenirea vede foarte rar personalități cu un asemenea impact asupra lor, efect pe care îl vor simții multe genrații de aici înainte. Pentru cei mai norocoși dintre noi care am avut oportunitatea de a lucra cu el, a fost o imensă onoare. O sa îmi fie tare dor de Steve. „
Fondatorul și CEO Facebook, Mark Zuckerberg:
„Steve, mulțumesc pentru că mi-ai fost mentor. Mulțumesc pentru că ai arătat că ceea ce ai construit poate schimba lumea. O să îmi fie dor de tine.”
Reacția președintele SUA, Barack Obama:
„Eu și Michelle suntem întristați de moartea lui Steve Jobs. El a fost printre cei mai de seamă inventatori americani, destul de curajos să gândească altfel, să creadă că poate schimba lumea și destul de talentat chiar să o facă. Ridicând una dintre cele mai de succes companii ale lumii, pornind de la nimic, el este exemplul perfect pentru ingeniozitatea americană. Aducând computerele în casele noastre el nu numai că a făcut informația accesibilă, dar a făcut-o și distractivă. Steve ne-a transformat viețile, a redefinit intregi industrii, și a reușit să facă unul din cele mai rare lucruri din istoria omenirii: a schimbat modul în care fiecare privim lumea. Omenirea a pierdut un vizionar. Nu există un tribut mai mare decât faptul că o bună parte din omenire a aflat despre moartea lui de pe un device pe care el l-a inventat. Condoleanțe soției lui Steve, Laurene, familiei lui, prietenilor și tuturor celor care l-au iubit!”
Chiar și Google a lăsat deoparte rivalitatea și îl comemorează pe Steve Jobs ↓


Imagini şocante! Uite cât de rău arată Steve Jobs, din cauza cancerului!
Foto special | Uite cum s-a schimbat Steve Jobs în ultimii ani
Povestea incredibilă a lui Steve Jobs! Tatăl lui natural, care nu l-a văzut niciodată, aşteaptă un semn de la el
Tim Cook va urma la ‘tronul’ Apple, după Steve Jobs. Hai să-l cunoaştem!
Acțiunile Apple au scăzut cu 7% după anunțarea demisiei lui Steve Jobs
În loc de iPhone 5 s-a lansat iPhone 4S | Vezi principalele diferențe!
Chinezii au făcut-o şi pe asta! Vând telefoane iPhone 5, înainte să apară pe piaţă
Vom reveni cu detalii!

Cătălin Moroșanu, dezvăluire incredibilă despre relația cu soția. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 8 ani
GSP.RO

Cătălin Moroșanu, dezvăluire incredibilă despre relația cu soția. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 8 ani

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine
HOROSCOP

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine