Mergi direct la conținut »
Tânărul din Târgu Jiu care a murit pe scaunul de frizerie a făcut infarct. Mesajul publicat de sportiv înainte de tragedie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Tânărul din Târgu Jiu care a murit pe scaunul de frizerie a făcut infarct. Mesajul publicat de sportiv înainte de tragedie

Moartea tânărului de 35 de ani, care și-a găsit sfârșitul pe scaunul de frizerie, le-a șocat atât pe rude, cât și pe prieteni. Medicii au stabilit că Alex Crăcui a murit în urma unui infarct miocardic. Bărbatul era căsătorit și tatăl unei fetițe de nouă ani.

De Răzvan Mihalașcu,

Alex era consultant în domeniul vânzărilor auto și parcă și-ar fi presimțit sfârșitul. Cu o zi înainte de tragedie, bărbatul a publicat pe o rețea de socializare un mesaj sfârșietor.

”Cât timp vieţuim, oamenii ne oferă mărăcini, când murim ne oferă trandafiri”, este mesajul scris de Alex Crăcui, cu o zi înainte de a muri, conform observator.tv.

Tânărul abia ieșise de la seriviciu când s-a întâmplat tragedia. A mers să se tundă și a murit pe scaunul frizerului.

„S-a dus la un prieten de-al nostru, la un salon de frizerie, s-a aşezat pe scaun, a şi zis că se simte rău şi în câteva minute n-a mai mişcat”, a declarat Răzvan Savu, colegul lui Alex, pentru sursa citată.

Alex Crăcui era căsătorit și avea o fetiță de nouă ani. Potrivit apropiaților, bărbatul făcea sport în timpul liber.

„E greu să vorbeşti despre Alex la trecut şi e greu ca în câteva cuvinte să faci un rezumat al unor arii intregi de activitate. Este unul dintre tinerii din ce în ce mai rari din generaţia lui, care era conştient de faptul că trebuie să muncească şi să muncească bine”, a precizat Traian Luca, şeful lui Alex.

„Un om deosebit, un coleg extraordinar, dar în primul rând un prieten foarte bun. O viaţă dusă la extrem în privinţa organizării, cu sportul, cu traiul de zi cu zi. Nu am cuvinte. Un băiat foarte vesel, un băiat dezgheţat. Avea un stil de viaţă foarte sănătos, în primul rând şi sport şi făcea de 11 ani”, a mărturisit Răzvan Savu, colegul lui Alex.

Tânărul ar fi avut probleme cu inima, iar asta ar fi făcut ca organismul său să cedeze. Medicii legiști au stabilit în urma necropsiei de ce a murit Alex Crăcui.

„Pacientul tânăr, de circa 35 de ani, era un pacient cu afecţiune cardiacă preexistentă pe care a survenit un infarct miocardic acut”, a explicat Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Târgu Jiu, pentru observator. 

Rudele se pregătesc acum de înmormântare. Trupul bărbatului a fost depus încă de vineri la o casă funerară din apropierea cimitirului Municipal din Târgu Jiu.

Între timp, polițiștii continuă cercetările pentru moarte suspectă.


Citește și:

Mărturii copleșitoare împotriva falsului medic de la Spitalul Ilfov: „Rezidenta Raluca m-a cusut și m-a descusut de trei ori! La 9:20 a ieșit copilul, iar eu am ieșit din sală la 11 și ceva!”

O fetiță născută în Anglia nu poate merge la grădiniță în Timișoara! Britanicii i-au greșit numele pe certificat, iar părinții s-au blocat în proceduri birocratice

EUROVISION 2019. Laura Bretan s-a retras de la școală și face homeschooling. Decizia, luată din cauza contractelor și numeroaselor deplasări


 

Close
Închide
  Close