De Valentina Postelnicu,

“Există anumite categorii care, după părerea mea, au în mod justificat nevoie de o pensie specială, cum e zona Justiției. Nu sunt în favoarea pensiilor în general. Cred că sistemul de contributivitate trebuie să fie cel care să prevaleze în general. Orice propunere legislativă este însă însoțită de o justificare, de o notă de fundamentare. Nu am citit încă proiectul de lege, îl voi citi și mă voi putea pronunța atunci. De principiu, v-am spus care este poziția mea acum”, a spus Tăriceanu.

Parlamentarii vor pensii speciale pentru primari. Mai mulţi senatori şi deputaţi de la PSD, PNL, PMP şi UDMR au depus o iniţiativă legislativă la Camera Deputaţilor prin care propun acordarea unei indemnizaţii pentru limită de vârstă primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene.

Proiectul îl are ca inițiator pe fostul primar liberal Corneliu Olar, deputat în Legislativ. Acesta a fost mustrat de partid și a decis să își retragă semnătura de pe proiect. Cu toate acestea, el afirmă că va vota în favoarea pensiilor pentru aleșii locali.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Maia Morgenstern primește semne când trebuie să facă pauze de lucru. ”Trupul meu îmi spune stop”

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse