Mergi direct la conținut »
Tarom vine cu oferte la biletele de avion pentru perioada Paștelui
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Tarom vine cu oferte la biletele de avion pentru perioada Paștelui

Tarom vine cu oferte la biletele de avion pentru perioada Paștelui

Compania aeriană de stat, Tarom, vine cu oferte pentru perioada Sărbătorilor Pascale, astfel că dacă achiziţioneazi un bilet de avion până pe 9 aprilie călătoreşti cu 20% mai ieftin, a anunțat transportatorul aerian. 

De Paul Barbu,

Pentru ca oferta să fie valabilă, discountul se aplică numai pentru rezervările şi emiterile efectuate în perioada 07 Aprilie – 09 aprilie 2018.

De asemenea, perioada de călătorie trebuie să aibă data începerii în intervalul 01-31 mai 2018, iar perioadă minimă şi/ sau maximă de şedere la destinţie este cât doreşti.

Oferta este valabilă doar pe curse operate cu aeronave Tarom, iar dacă achiziţionezi biletul de pe www.tarom.ro cu opţiunea de plată în agenţie, termenul de emitere se va prelungi până la data de 11 aprilie.

Potrivit reprezentanților companiei, modificarea datelor de călătorie poate fi făcută cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, conform condiţiilor tarifare.


Citește și:

REPORTAJ/ Cât costă masa de Paște și care sunt alimentele cu cele mai mari scumpiri

Close
Închide
  Close