Mergi direct la conținut »
Tatăl lui Meghan Markle, despre fiica lui: "Este îngrozită. Se pune prea multă presiune pe ea"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tatăl lui Meghan Markle, despre fiica lui: "Este îngrozită. Se pune prea multă presiune pe ea"

Tatăl lui Meghan Markle, despre fiica lui: „Este îngrozită. Se pune prea multă presiune pe ea”

Thomas Markle face noi declarații despre fiica lui, Meghan Markle. Bărbatul spune că Ducesa de Sussex se află sub o presiunea prea mare și că zâmbetul ei este unul forțat.

Într-un interviu acordat, duminică, publicației The Sun, Thomas Markle a vorbit despre fiica lui, ducesa de Sussex, potrivit Daily Mail.

Tatăl lui Meghan Markle spune că fiica lui este îngrozită de schimbarea cu care se confruntă de când a intrat în familia regală a Marii Britanii, prin căsătoria cu Prințul Harry.

„Îngrijorarea mea pentru fiica mea în acest moment este că eu cred că ea este îngrozită. Văd asta în ochii ei. Văd asta pe fața ei și în zâmbetul ei. Am văzut-o zâmbind pentru foarte mulți ani. Îi știu zâmbetul. Nu îmi place cel pe care îl văd acum”, a spus Thomas Markle.

El a mai adăugat că zâmbetul lui Meghan este unul „îndurerat” și că există un preț mare pe care îl plătește pentru că a intrat în familia regală „depășită”, criticând totodată codul vestimentar „ridicol” la care fosta actriță trebuie să se adapteze.

„Poate că doar are câteva zile proaste. Nu știu. Sunt îngrijorat. Cred că ea se află sub o prea mare presiune”, a mai spus tatăl ducesei de Sussex, adăugând că noul stil de viață al lui Meghan presupune un program încărcat care își spune cuvântul asupra ei.

În același interviu, Thomas Markle a implorat-o pe Meghan să reia legătura cu el, spunând că aceasta a rupt orice cale de comunicare cu el. Presa străină notează că atât Meghan, cât și prințul Harry, ar fi început să se îndepărteze de bărbat din cauza scandalului provocat de acesta înainte de nunta regală.


FOTO | Kate Middleton și Meghan Markle, la prima apariție în public fără soții lor. Ducesele au arătat impecabil la Wimbledon


 

Close
Închide
  Close