MENIU CAUTĂ
12 Iun. 2018 14:58

Tavi Colen, reacție după discursul președintelui Iohannis. „Unde fuseși până acu?”

Distribuie

Cântărețul Tavi Colen a avut o reacție vehementă după discursul președintelui Klaus Iohannis de marți de la Palatul Cotroceni.

Marți, 12 iunie, președintele României, Klaus Iohannis, a comentat în termeni categorici PSD-ul, partidul aflat la putere. Klaus Iohannis a menționat, printre altele, că „PSD încearcă cu toate mijloacele de care dispune să diminueze puterea preşedintelui'.

Muzicianul Tavi Colen a reacționat imediat după discursul liderului de la Cotroceni.

„Ce ziceți voi că s-a trezit Iohanis… Dis de dimineață… S a spălat pe dinți… A venit la tv… Stă drept… răspunde răspicat la întrebări și pare stăpân pe situație… Atacă pe față pe Dragnea și PSD-ul cu argumente solide și explică românilor că nu există niciun stat paralel, ci că acesta e invenția pesedistilor ca să conducă doar ei țara!!!
 Unde fuseși bre nea Iohanise până acu???? Că am crezut că ești plecat în jurul globului pământesc în vacanță!Eu trag o concluzie clară: nu ne revenim curând, ăștia o să se certe până crapă unul din ei, iar noi suferim ca proștii…nație blestemată… Așa merităm… cred !”, a afirmat Tavi Colen.

 „Băi frate și avem de toate aici la noi acasă… fete superbe, munte, mare, muzică mișto, oameni frumoși, pământuri verzi, păduri…Ce d…. avem mă frate de nu reușim să gasim doi-trei să ne conducă…. numai vagabonți…”, a mai spus el.


Citește și: ANALIZĂ. De ce s-a văzut mitingul PSD ca un exercițiu de forță și intimidare și cum au ajuns toți contestatarii Puterii 'șobolani'


 

Comentarii