MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2018 14:49

Teodor Meleşcanu, despre nominalizarea noului ambasador al SUA: „Ne bucurăm că are o legătură cu România”

Distribuie

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat miercuri, 25 iulie, despre nominalizarea noului ambasador al SUA în România, Adrian Zuckerman, că îl bucură venirea unui ambasador care are o legătură cu România, exprimând convingerea că Parteneriatul strategic dintre cele două ţări va cunoaşte o evoluţie ascendentă.

„Mesajul este foarte simplu: ne bucurăm că vine un ambasador care o legătură cu România. Este născut în România, vorbeşte perfect limba română şi sunt absolut convins că, în timpul mandatului său, Parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite va cunoaşte o evoluţie ascendentă”, a precizat Teodor Meleşcanu, pentru Agerpres.

Preşedintele Donald Trump şi-a anunţat marţi, 24 iulie, într-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, intenţia de a-l nominaliza ca ambasador al Statelor Unite în România pe Adrian Zuckerman, din New Jersey.

Potrivit comunicatului citat, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent româna. Află cine este Adrian Zuckerman și ce proces l-a făcut cunoscut.


Citește și: EXCLUSIV/Mega Image angajează detectivi ca să dovedească escrocheria unui fost angajat care îi cere trei milioane de lei!


 

Citește mai multe despre adrian zuckerman, teodor melescanu, ambasador, casa alba, mae, Ministerul Afacerilor Externe și SUA (Statele Unite ale Americii) pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii