Mergi direct la conținut »
Trafic restricționat în Pasajul Victoriei, din această seară, pentru reparaţii extinse la sistemul rutier
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Trafic restricționat în Pasajul Victoriei, din această seară, pentru reparaţii extinse la sistemul rutier

Circulaţia rutieră va fi restricţionată în Pasajul Victoriei, pe sensul de mers Iancu de Hunedoara - Nicolae Titulescu, din această seară (ora 22.00) până în dimineaţa zilei de luni, 6 mai (ora 04.00). Motivul îl constituie lucrările de reparaţii extinse la sistemul rutier, efectuate de Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor Bucureşti.

De Dragoș Tănase,

În aceasta perioadă se recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă

„Lucrările sunt executate în baza acordurilor cadru de reparaţii încheiate cu Asocierea SC Strabag & Straco Grup SRL şi fac parte din programul de reparaţii ale arterelor din Capitală, demarat de Administraţia Străzilor Bucureşti în această primăvară”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Municipiului București (PMB).

Strabag va construi și Pasajul Mogoșoaia de pe Centura Capitalei. Află când va fi gata și cât costă!

Recent, au început lucrările de reabilitare la Podul Grant. Șoferii sunt afectați de închiderea bretelei spre Giulești, Crângași și Militari.

FOTO: Google Maps


Citește și…

Muncitorii care reparau Podul Grant au turnat bitum pe rosturile de dilatație, iar Gabriela Firea a distribuit fotografiile pe Facebook. Care este explicația Primăriei


 

Close
Închide
  Close