MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 18:30

UPDATE. Doi dintre agresorii jandarmilor de la protestele din 10 august au fost reținuți!

Distribuie

Polițiștii și procurorii fac cercetări, joi, în locuințele a trei dintre persoanele acuzate că ar fi agresat jandarmi la protestul din 10 august din Piața Victoriei, a anunțat Poliția Capitalei.

UPDATE 18:30. Doi dintre agresorii jandarmilor de la protestele din 10 august sunt urmăriți penal, a anunțat, în urmă cu puțin timp, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Aceștia sunt acuzați de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cele două persoane au lovit jandarmii care asigurau ordinea în Piața Victoriei.

Cei doi agresori au fost reținuți și vor și fuși în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 11 octombrie au fost efectuate, în baza autorizaţiilor obţinute de la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 1, percheziţii la domiciliile a trei persoane, necesare pentru aflarea adevărului în prezenta cauză”, a precizat Biroul de Presă al Poliției Capitalei.

Peste 60 de jandarmi spun că au fost agresați la protest, iar plângerile lor sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, într-un singur dosar.  Procurorii fac cercetări într-o cauză penală referitoare la actele de violență împotriva jandarmilor cu ocazia protestului din Piața Victoriei, din 10 august.

Vezi cum un jandarm bătut la miting de mulţimea furioasă a fost salvat de protestatari.


Citește și Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri!


 

Citește mai multe despre perchezitii pe Libertatea.

Comentarii