De Cristian Anton,

Liderul de la Casa Albă a susţinut că opoziţia democrată ”vrea să confişte totul”, menţionând că este vorba de arme, servicii medicale, dar şi de voturi, judecători şi libertate.

Totul este foarte simplu. Ei încearcă să mă oprească pe MINE, pentru că eu mă lupt pentru voi – şi nu voi permite niciodată ca acest lucru să se întâmple.

Donald Trump

Democraţii din Camera Reprezentanţilor au lansat marţi o anchetă ce urmăreşte declanşarea unei proceduri de destituire a preşedintelui american.

Congresmenii americani investighează presupusele încercări ale preşedintelui Donald Trump de a face presiuni asupra omologului său ucrainean Volodimir Zelenski în scopul obţinerii de beneficii politice în cursa electorală pentru un nou mandat de preşedinte la alegerile de anul viitor.

Liderul american i-ar fi cerut insistent şefului statului ucrainean, într-o convorbire telefonică, să ancheteze activitatea fiului rivalului său democrat Joe Biden, Hunter Biden, angajat în 2014 în consiliul de administraţie al companiei ucrainene Burisma, producătoare de gaze naturale.

Citeşte şi:

Perspectiva demiterii, din ce în ce mai amenințătoare pentru Trump. Democrații suspectează implicarea Rusiei și în scandalul legat de Ucraina

Casa Albă a publicat transcrierea convorbirii dintre Trump și Zelenski. Documentul confirmă că președintele american i-a cerut anchetarea fiului lui Joe Biden

Cât este de aproape Donald Trump de sfârşitul preşedinţiei sale. Democrații au demarat o anchetă pentru destituirea sa

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate