MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2018 17:21

VIDEO | Ultima postare pe Facebook a lui Cristian Țopescu

Distribuie

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. Pe 24 martie 2013 fostul comentator sportiv a postat ultima oară pe Facebook.

Cristian George Țopescu a murit la ora 16:00, prin „stop cardiorespirator iresuscitabil”, potrivit Spitalului Elias. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară.

Ultima postare pe pagina de Facebook a fostului comentator sportiv a fost un videoclip de la Cupa Mondială din 1994, când România a bătut echipa Argentinei cu scorul de 3-2. 

Meciul comentat de Cristian Țopescu a fost unul dintre cele mai bune realizate vreodată de echipa Naţională de fotbal a României.

În întreaga carieră, Cristian Ţopescu se poate lăuda cu peste 5.000 de transmisiuni live, 13 ediţii ale Jocurilor Olimpice comentate, dar şi Cupe Mondiale şi Campionate Europene.

El va fi înmormântat cu onoruri militare, anul trecut el fiind decorat de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Național «Steaua României» în grad de Cavaler.


Dialog uimitor între Cristina Țopescu și tatăl ei. Ce mărturisire i-a făcut prezentatoarea tv. ”Sufeream, pentru că mi te-a răpit”


 

Citește mai multe despre Cristian Ţopescu pe Libertatea.

Comentarii